Mer än 25 års erfarenhet av sälj och marknadsföring

Att sälj och marknad borde arbeta närmare varandra har vi pratat om till och från i många år. Det skall bli spännande se utvecklingen som vi nu tror kommer. Med den erfarehet och kunskap vi har vill vi bidra i den nya köp- och säljresan.  

Håkan Westerlund

Affärsutvecklingsdesigner /Projektledare

Håkan är killen som en gång i tiden verkligen var en reklambyråantagonist efter har fått så mycket reklammaterial att bära med sig ut som säljare, som aldrig användes eller gjorde säljarbetet lättare (waste). Håkan brinner för försäljning och ser sig fortfarande som en stolt säljare.Trots att han är en vass analytiker och strateg som utvecklat banbrytande kommunikations- och säljkoncept som skapat stort värde för uppdragivarna, är han mest stolt över att gjort 30 000 kundbesök och aldrig haft fast lön.

Efter 15 år på kommunikationsbyrå, ser han nu äntligen effekterna av vad sälj och marknad verkligen kan göra tillsammans och det blir numera väldigt lite waste. Han har även hunnit med att driva ett Sveriges största mäss- och eventföretag och har utvecklat nya sälj- och uppföljningsprocesser för konvertera leads till affärer på mötesarenan. Håkan har även varit med och bygga upp More Venture Group, och är idag verksam med gruppens 10 olika bolag har 100 specialistarbetskamrater inom kommunikation och sälj på Kaserntorget.

Nu har han blivit en man med bred kompetens, starkt affärssinne för att utveckla strategier, kommunikation och kundens affär. Trivs bäst med komplexa uppdrag som alla andra säger omöjliga.

 

Ring Håkan på 0706-480285

hakan@moreh2h.se

Anders Uvberg

Affärsutvecklingsdesigner / Art director

Anders har hela sitt yrkesliv arbetat med affärsutveckling och kommunikation. En sann entreprenör som fortfarande ser affärsmöjligheter i allt. Inte alltid så lätt att förstå, då hans hjärna ser andra möjligheter än vi andra dödliga. Anders har en gedigen företags-CV, från att ha startat Sveriges ledande B2B byrå och var lyckligt ovetande om att vara en av de första i Sverige med att arbeta med content marketing, till Uppfinnarspar - en föregångare till Crowdfunding,  och nu att tillverka och marknadsföra realistiska fiskeflugor på den globala världsmarknaden.

Han har under åren skapat mycket värde för många stora och namnkunniga B2B företag och har även varit med och bygga upp More Venture Group med idag 10 olika bolag med mer än 100 personer inom kommunikation.

Om du behöver veta och diskutera något om nya tillväxt- eller affärsmöjligheter då är det honom du skall prata med. Sedan tar han dessutom ut det i en kommunikation- och lanseringsstrategi. Anders är projektens mästare, så därför får han alltid saker gjorda!

 

Ring Anders på 0705-225594

anders@moreh2h2.se