Massmöte

Vi designar för meningsfulla och lönsamma möten på mässan, eventet eller on-tour.

Massmötet är ett möte som till sin natur inte förändrats sedan man sålde sina varor utanför kyrkan efter högmässan. Att utgå från besökarens behov och förväntningar är designnyckeln för framgång. Sedan skapa lust, trygghet och locka fram den naturliga viljan att mötas som vi människor har i oss, både som besökare och medarbetare. Då har vi skapat ett kraftfullt mötesverktyg för att både konvertera besökare till lead och att utveckla kontakterna och relationerna med befintliga kunder. Rätt designat till kontakt- och leadkostnader som påverkar resultaträkningen positivt.

-  Utifrån massmötets och företagets förutsättningar, sätta upp mål, skapa en affärsmötesdesign som inkluderar montern, kommunikation, aktiviteter och bemanning för affärsmötet, projektera, bygga, agerandeträning och uppföljning.

 

Onlinemötet

Personliga mötet

Boka ett möte minst 6 månader innan din nästa mässa så hinner vi tillsamman se om vi kan göra mässan till en effektiv prospektsgenerator eller kundvårdsplats. Vi kommer att visa på exempel på mässlösningar som stämmer med din utmaning.

Jag vill mötas