Vårt erbjudande i korthet.

På den nya köp- och säljresan är det om möjligt ännu viktigare att ha en röd tråd i sin kommunikation än tidigare. 

Genom att med en tydlig strategi och taktik hålla ihop kommunikationen på alla mötesarenor ger en enhetlig bild av företaget och bidrar till affären om och om igen. Detta har vi på More H2H hunnit träna på i över 20 år. Vårt ebjudande är problem- och kundanpassat, allt från att du behöver några timmars monteragerande utbildning, till en stor lanseringskampanj. I vårt nätverk med över 120 specialister från webbutvecklare, filmare, uppdragspublicister, producenter, designers, beteendevetare kan vi lösa det mesta inom kommunikation. Ja, kompetenslistan är imponerande lång av vad vi kan erbjuda på våra tre arenor.

Exempel på leveranser vi gör:

Erbjuda marknads- och säljorganisationer kunskap och verktyg för att kunna orientera sig i den nya köp och säljresan så att man tillsammans kan behålla, utveckla och ta nya kunder.

Arbeta fram en sälj- och kommunikationsplan. Och med affärsmötesdesign få det digitala mötet, massmötet och personliga mötet att samspela och generera kvalificerade leads och affärsmöjligheter.

Organisera och planera fortlöpande arbete framåt för att generera aktiviteter, idéer, innehåll och kommunikation. Mäta, trimma och tagga för att fortsatt utveckla bra och rätt innehåll över tid, som leder till fler kvalificerade leads.

 

JAG VILL VETA MER